• rclyrisband-search
  • Home Request LRC Singer AIO Editor LRC Maker Request List LRC File Basics Privacy Policy Credits About Contact

    Kimcil Kepolen Lyrics Download by NDX A.K.A. - Read, Copy & Download LRC / PDF / TXT / SRT File

    Read, Copy, Download simple local lyrics LRC file which is music subtitles of Kimcil Kepolen is a Javanese song from the album NDX A.K.A. Familia and this song is sung by NDX A.K.A.. This synchronized LRC file is created by our stuff using our free tool "LRC File Maker" and our provided LRC files are only for the official length of the songs like this song's duration is 04:01.26. You can also download lyrics here in TXT (.txt), SRT (.srt) and PDF (.pdf) format.

    rclyricsband social share

    Kimcil Kepolen by NDX A.K.A. LRC Format

    [ti:Kimcil Kepolen]
    [ar:NDX A.K.A.]
    [al:NDX A.K.A. Familia]
    [lang:Javanese]
    [length:04:01.26]
    [by:Jun]
    [re:rclyricsband.com]
    [ve:v0.0.5]
    [00:00.00]
    [00:14.85]Pancene kowe pabu, nuruti ibumu
    [00:22.82]Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta
    [00:29.33]Opo koyo ngene susahe wong kere?
    [00:36.56]Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo
    [00:42.62]'Ku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
    [00:45.85]Ono opo kok kowe bedo karo aku iki?
    [00:49.40]Opo aku salah nek aku tresno kowe?
    [00:52.89]Po pendak dino atimu enenge gelisah?
    [00:56.50]Mending aku ro kowe koreksi dewe-dewe
    [00:59.62]Ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
    [01:03.12]Mergo saiki tresno enenge gor bondo
    [01:06.29]Menang rupo, kalah dupo, aku ora popo
    [01:10.22]Pancene kowe pabu, nuruti ibumu
    [01:17.62]Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta
    [01:24.33]Opo koyo ngene susahe wong kere?
    [01:31.38]Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo
    [01:37.48]Pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
    [01:40.53]Jebul saiki kowe wis keconangan ning mburiku
    [01:44.41]Kowe selingkuh ro koncoku cerakku iki
    [01:47.57]Opo dumeh aku wong kere langsung tok larani?
    [01:51.12]Jaremu nek ra F.U., kowe ora I love you
    [01:54.37]Jaremu nek ra Ninja, kowe ora cinta
    [01:57.81]Nanging piye meneh? aku wong ra nduwe
    [02:01.15]Kalah bondo, menang rupo kuwi saklawase
    [02:04.92]Pancene kowe pabu, nuruti ibumu
    [02:10.15]
    [02:12.58]Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta
    [02:19.10]Opo koyo ngene susahe wong kere?
    [02:26.41]Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo
    [02:32.26]Yo nek kowe ra iso terimo opo enenge
    [02:35.75]Gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase
    [02:38.78]Pancen kowe konco, ning atimu wuto
    [02:42.37]Menang rupo, moto bondo kuwi pancen kowe
    [02:45.72]Aku wis ra betah ngrasakke sifatmu
    [02:49.17]Mending aku tak pisah ninggalke sliramu
    [02:52.68]Ojo rumongso biso nek kowe ora iso
    [02:56.69]Atiku wis ra kuat, rasane pengen njepat
    [03:00.28]Pancene kowe pabu, nuruti ibumu
    [03:07.34]Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta
    [03:14.14]Opo koyo ngene susahe wong kere?
    [03:21.34]Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo
    [03:27.31]Pancene kowe pabu, nuruti ibumu
    [03:32.17]
    [03:34.91]Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta
    [03:40.98]Opo koyo ngene susahe wong kere?
    [03:45.72]
    [03:48.39]Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo
    [03:51.28]RCLyricsBand.Com

    This LRC file may not match your music if the duration is not the same. Click Edit below and simply apply an offset (+0.10 sec, -0.10 sec, etc.)


    Try Our Free Tools


    You May Listen Kimcil Kepolen by NDX A.K.A.

    apple music logospotify music logoamazon music logotidal music logoyoutube music logo

    FAQ:

    1. Who is the singer of "Kimcil Kepolen" song?

    ⇒ NDX A.K.A. have sung the song "Kimcil Kepolen".

    2. Which album is 'Kimcil Kepolen' song from?

    ⇒ NDX A.K.A. Familia.

    3. In which language is 'Kimcil Kepolen' song composed?

    ⇒ Kimcil Kepolen song is composed in Javanese language.

    4. What is the official duration of 'Kimcil Kepolen' song?

    ⇒ The official duration of 'Kimcil Kepolen' is 04:01.26.

    5. Can I reupload this LRC file on the internet?

    ⇒ Sorry, you are not allowed to reupload this lrc file on the internet without permission. This is only for your personal use.

    6. Does this LRC file perfectly match with the official song?

    ⇒ Yes, it does most of the time, but sometimes you need to apply an offset using our tool LRC File Maker (i.e., +10.. or -10..).

    Cinta Terbaik HipHop Dangdut

    Cintamu Tak Terbatas Waktu

    Ditinggal Rabi

    Apa Kabar Mantan

    Antara benci Dan Rindu

    Angin Dalu

    Ati Dudu Kos Kos'an

    Banyu Surgo Remake

    Bojo Simpenan

    Bojoku Di Sebeh

    Goblok

    Sudah Cukup Sudah

    Teman Rasa Pacar

    Tangise Atiku

    Talining Asmoro

    Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM)

    Terminal Giwangan

    Tentang Aku Kau Dan Dia

    NDX A.K.A. - Kimcil Kepolen