• rclyrisband-search
  • Home Request LRC Singer AIO Editor LRC Maker Request List LRC File Basics Privacy Policy Credits About Contact

    Kelingan Mantan Lyrics Download by NDX A.K.A. - Read, Copy & Download LRC / PDF / TXT / SRT File

    Read, Copy, Download simple local lyrics LRC file which is music subtitles of Kelingan Mantan is a Javanese song from the album NDX A.K.A. Familia and this song is sung by NDX A.K.A.. This synchronized LRC file is created by our stuff using our free tool "LRC File Maker" and our provided LRC files are only for the official length of the songs like this song's duration is 03:19.53. You can also download lyrics here in TXT (.txt), SRT (.srt) and PDF (.pdf) format.

    rclyricsband social share

    Kelingan Mantan by NDX A.K.A. LRC Format

    [ti:Kelingan Mantan]
    [ar:NDX A.K.A.]
    [al:NDX A.K.A. Familia]
    [lang:Javanese]
    [length:03:19.53]
    [by:Jun]
    [re:rclyricsband.com]
    [ve:v0.0.5]
    [00:00.00]
    [00:01.43]Dek, kowe mbiyen janji karo aku
    [00:07.47]Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
    [00:14.27]Neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
    [00:21.22]Netes eluhku mili deres neng pipi
    [00:28.91]Dek, kowe mbiyen janji karo aku
    [00:34.89]Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
    [00:41.41]Neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
    [00:48.66]Netes eluhku mili deres neng pipi
    [00:56.52]Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
    [00:59.53]Bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
    [01:03.21]Kelingan awale kita ketemu di sana
    [01:06.80]Berduaan, bermesraan, canda, dan tawa
    [01:09.98]Sumpah janji tresno iki karo kowe
    [01:14.29]Mugo wae iso langgeng sak lawase
    [01:17.60]Adek, kangmas nyaman kaleh panjenengan
    [01:20.53]Mugo wae tresnoku ra dadi kenangan
    [01:23.69]Dek, kowe mbiyen janji karo aku
    [01:29.74]Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
    [01:36.39]Neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
    [01:43.53]Netes eluhku mili deres neng pipi
    [01:51.17]Opo iki bukti katresnanmu marang aku?
    [01:54.32]Kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
    [01:58.31]Rodo suwe wes sesasi ora ngabari
    [02:01.62]Aku bingung kudu goleki kowe neng ngendi
    [02:04.98]Yo weslah mungkin iki pancen dalane
    [02:09.11]Ati iki mung iso ngampet lorone
    [02:11.99]Bakal tak kenang jenengmu ning masa laluku
    [02:15.28]Senajan kowe wes gawe cidro neng atiku
    [02:18.60]Mas, pangapurane kanggo awakku
    [02:24.46]Mergane tresno iki tak direstui ibuku
    [02:31.46]Aku mblenjani janji cinta kita ini
    [02:38.16]Lilakno aku kanthi ikhlas ati
    [02:45.97]Dek, kowe mbiyen janji karo aku
    [02:51.88]Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
    [02:58.65]Neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
    [03:05.74]Netes eluhku mili deres neng pipi
    [03:12.22]RCLyricsBand.Com

    This LRC file may not match your music if the duration is not the same. Click Edit below and simply apply an offset (+0.10 sec, -0.10 sec, etc.)


    Try Our Free Tools


    You May Listen Kelingan Mantan by NDX A.K.A.

    apple music logospotify music logoamazon music logotidal music logoyoutube music logo

    FAQ:

    1. Who is the singer of "Kelingan Mantan" song?

    ⇒ NDX A.K.A. have sung the song "Kelingan Mantan".

    2. Which album is 'Kelingan Mantan' song from?

    ⇒ NDX A.K.A. Familia.

    3. In which language is 'Kelingan Mantan' song composed?

    ⇒ Kelingan Mantan song is composed in Javanese language.

    4. What is the official duration of 'Kelingan Mantan' song?

    ⇒ The official duration of 'Kelingan Mantan' is 03:19.53.

    5. Can I reupload this LRC file on the internet?

    ⇒ Sorry, you are not allowed to reupload this lrc file on the internet without permission. This is only for your personal use.

    6. Does this LRC file perfectly match with the official song?

    ⇒ Yes, it does most of the time, but sometimes you need to apply an offset using our tool LRC File Maker (i.e., +10.. or -10..).

    Cinta Terbaik HipHop Dangdut

    Cintamu Tak Terbatas Waktu

    Ditinggal Rabi

    Apa Kabar Mantan

    Antara benci Dan Rindu

    Angin Dalu

    Ati Dudu Kos Kos'an

    Banyu Surgo Remake

    Bojo Simpenan

    Bojoku Di Sebeh

    Goblok

    Sudah Cukup Sudah

    Teman Rasa Pacar

    Tangise Atiku

    Talining Asmoro

    Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM)

    Terminal Giwangan

    Tentang Aku Kau Dan Dia

    NDX A.K.A. - Kelingan Mantan